Kontakteksem, angst og at stå stærkt i min power

Hvordan har kontakteksem, angst og at stå stærkt i min power at gøre med hinanden?

Jo nu skal jeg fortælle dig det!

Jeg har ikke kunne finde en sammenhæng i hvornår min kontakteksem går i udbrud før igår!!

Igår gik det op for mig, at min kontakteksem går helt amok når jeg ikke lytter til min krop og bliver i den tunge og negative energi, der følger med når andre træder over mine grænser. Fordi jeg ikke påtager mig ansvaret for mig selv og sige min sandhed. Jeg arbejder bare igennem det og så er jeg eddike-sur resten af dagen.

Derfor har jeg idag intuitivt valgt en del olier som jeg valgte med den intention at jeg skulle stå stærkt i mig selv og holde fast i den gode energi der kommer, når jeg laver noget der gør mig glad.

Det blev til:

  • Adaptiv
  • Green Madarin
  • Motivate
  • Star Anis
  • Fennel
  • Spearmint
  • palmarosa

Antal dråber i diffuseren kan jeg ikke huske da, det igen var intuitivt og så rullede jeg mig også med Beautiful.

Sådan som jeg arbejder med olierne en gang i mellem er at vælge intuitivt og bagefter læse op på hvad de går ind og arbejder med psykisk i bogen: Magi med essentielle olier.

Gennemgående tema var som min intention: At stå stærkt i mig selv og voice hvad jeg har på hjertet.

Kuffert med olier
Som du kan se på billedet har jeg rigtig mange olier og ikke særlig god hukommelse, så det er ikke fordi jeg kan huske hvad hver enkelt olie kan.

Note til mig selv:

Måske jeg skulle lave øvelsen næste gang med lukkede øjne og få min mand til at rotere kufferten og se om jeg kan få lignede resultat.

Hvordan virker olierne så?

Nu sidder jeg her og mærker hvordan min energi langsomt stiger. Lysten til at arbejde bliver mere og mere tiltrækkende frem for den knokleenergi, jeg var i før. Åh hvor jeg dog bare elsker oliernes magiske egenskaber.

Spread the love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *